Met trots kondigen we aan dat de Nederlandse première van de documentaire Auschwitz, ons verhaal zal plaatsvinden in het Joods Museum te Amsterdam, op 31 maart 2022. Meer informatie en kaarten zijn hier beschikbaar.

Na de voorpremière in Brussel als onderdeel van Remember 75+ afgelopen november, is de première in Amsterdam het moment van de lancering van de documentaire voor het grote publiek. Op 1 april 2022 komt de documentaire met lespakket dan ook beschikbaar om te streamen vanaf onze website, www.smolinski.nl.

Vanaf dat moment kunnen scholen de documentaire in de klas vertonen en gebruikmaken van het ontwikkelde lespakket met informatie voor leerlingen en docenten (op PDF) over Auschwitz en vragen/opdrachten. De trailer is nu al te bekijken door hier te klikken.

Afhankelijk van de coronamaatregelen zullen 40 tot 70 bezoekers de première kunnen bijwonen.