Het is zo ver. De documentaire “Auschwitz, ons verhaal” is vanaf vandaag beschikbaar voor vertoning in onderwijsinstellingen!

Enkel docenten van onderwijsinstellingen (hoogste klas lager onderwijs en middelbaar, voortgezet, hoger onderwijs) kunnen toegang aanvragen tot een besloten gedeelte van de site, met daarop de documentaire van 40 minuten en het document met achtergrondinformatie en een educatieve les met vragen op twee niveaus.

Ben je docent? Aarzel niet en vraag de toegang op door het sturen van een email aan onsverhaal@smolinski.nl vanaf het email account van de school. Dan kun je de inhoud bekijken en in de klas gebruiken. Heb je al een wachtwoord? Klik dan hier. De documentaire is ook te vinden via het menu “Op School”.

Wij vinden het heel fijn als je ons laat weten hoe vaak je de documentaire hebt vertoond, in welke klassen (niveau en groep), en op welke school. En we zijn benieuwd naar jullie inhoudelijke feedback en reactie. Die informatie gebruiken wij voor de verdere verbetering van ons aanbod.

N.B. Leerlingen die meer interviews willen zien of een scriptie willen schrijven kun je ook doorverwijzen naar de “Interviews” pagina op deze website.